fbpx

Retourzendingen

Ben je niet tevreden met je aankoop dan kun je altijd onze retourservice benutten. Klanten van Mabeada kunnen gebruik maken van  een retourperiode van 14 kalenderdagen. Dit periode gaat lopen op de dag nadat je het product in ontvangst hebt genomen. Na aanmelding van de retourzending, via het retourportaal, heb je 14 dagen de tijd om de gekochte producten terug te sturen. Het retourportaal is via de volgende link beschikbaar: https://mabeada.shipping-portal.com/returns/

Zodra jouw retourzending is aangekomen bij Mabeada ontvang je het aankoopbedrag binnen 14 dagen retour. Terugbetaling gebeurt altijd op dezelfde wijze als waarop je hebt betaald. Indien je jouw gehele bestelling retourneert worden ook de eventuele verzendkosten van de heenzending vergoed.Houd er rekening mee dat verzendkosten voor een retourzending niet worden gedekt of vergoed door Mabeada.

Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product. Je mag het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Je mag het product niet gebruiken. Het product moet ongebruikt, compleet en onbeschadigd in de originele verpakking verpakt zijn. Het terugsturen van goederen is op eigen risico. Producten die defect worden ontvangen door Mabeada zullen niet worden vergoed.

Mabeada neemt geen verantwoordelijkheid voor producten die beschadigd of verloren worden tijdens het retour proces.